top of page

ERFAREN AFFÄRSRESESÄLJARE

Affärsresesäljare i Stockholm

ERFAREN AFFÄRSRESESÄLJARE

Erfaren affärsresesäljare som söker nya utmaningar

För vår uppdragsgivares räkning söker vi dig som vill ta ett nästa steg i din roll som affärsresesäljare. Uppdragsgivaren är en av de större affärsresebyråerna i Norden och globalt med representation i över 90 länder.

Om jobbet

I rollen som affärsresesäljare ingår du i ett sammansvetsat säljteam på 4 – 6 personer vars fokus är att ge kunderna service i toppklass.

Affärsresebyrån är på stark frammarsch och drivs av kollegor med entreprenörskänsla som jobbar hårt men samtidigt har kul tillsammans. I och med en mycket platt organisation med närhet till chefer och ledning har du stora möjligheter att påverka och vara en del av besluten som tas.

 

Tack vare företagets internationella prägel finns även möjligheter till att arbeta globalt i något av alla de projekt som drivs eller varför inte på sikt utvecklas till en roll i ett globalt team. Företaget lägger stor vikt vid att medarbetare vidareutvecklas.

Företaget agerar från fräscha lokaler i Stockholmsområdet med närhet till kollektivtrafik.

Om dig

Du har minst ett par års erfarenhet av affärsreseförsäljning med Amadeus samt att du talar och engelska obehindrat. Givetvis brinner du för att ge bästa möjliga service och vara i kontakt med kunder.

Jobba på distans

Även du som bor någon annanstans i landet är välkommen att söka då det för dig finns möjlighet för dig att jobba hemifrån.

Kontakt

Hör av dig om du vill veta mer eller skicka din ansökan/CV till:

ansok@traveltemp.se

 Tel. 0733 82 88 44

PLACERING

Stockholm, Sverige

ANSTÄLLNING

Heltid, fast månadslön

UPPDRAGSGIVARE

Större affärsresebyrå

KONTAKT

Jan Ogner

jan.ogner@nordicbench.com

+46 733 82 88 44

Affärsresesäljare.jpg
bottom of page