top of page

VÅRA TJÄNSTER

Våra olika kompetensområden är utformade för att passa ditt projekts föränderliga behov

01.

REKRYTERING

Rekrytering är ett alternativ när behovet av personal är långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess.

 

Vi hjälper dig att genomföra hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning, och ger er tillgång till vårt breda nätverk inom reseindustrin. Vi garanterar en kvalitetssäkrad process som ger dig tryggheten att rätt kandidat för tjänsten presenteras. 

 

Vid en rekrytering utgår vi från vårt breda kontaktnät i den svenska resenäringen samt annonserar effektivt via interna och externa kanaler för att hitta de mest lämpliga kandidaterna.

02.

INTERIMSLÖSNINGAR

Behöver du flexibilitet i verksamheten. TravelTemp tar fram lämpliga kandidater och vi gör en överenskommelse om hyrperiod, ersättning och om ett eventuellt övertagande. TravelTemp är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med medlemskap i Kompetens­företagen ingående i Almega. Det innebär att vi erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal.

 

Vi har ett stort kontaktnät i svensk resenäring efter mer än 30 år i branschen. Det gör att vi snabbt kan hitta konsulter med rätt profil och som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifterna.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Vi har arbetat fram en affärsmetod för att se vilka kandidater som kan vara bra.

Kravprofil.png

01. KRAVPROFIL

En rekryteringskonsult intervjuvar beställare och skriver ihop en kravprofil som beställaren godkänner.

Urval.png

02. URVAL

Kravprofilen ligger till grund för allt urvalsarbete som innefattar CV granskning. Telefonintervjuer, samt djupintervjuer. 

Bedömning.png

03. BEDÖMNING

Här görs kundspecifika tester. Referenstagning samt PPA & GIA Analyser.

Leverans.png

04. LEVERANS

Kandidater presenteras på förbestämda möten med beställare samt att rekryteraren levererar en sammanställning med rekommendation.

Uppföljning.png

05. UPPFÖLJNING

XX Samma text! Kandidater presenteras på förbestämda möten med beställare samt att rekryteraren levererar en sammanställning med rekommendation.

Bedömning.png

03. BEDÖMNING

Här görs kundspecifika tester. Referenstagning samt PPA & GIA Analyser.

Affärsmöte
“You can dream, create, design, and build the most wonderful place in the world. But it requires people to make the dream a reality.” 

WALT DISNEY

bottom of page