top of page

TRAINEE - AFFÄRSRESESÄLJARE

Trainee - Affärsresesäljare

TRAINEE - AFFÄRSRESESÄLJARE

Om jobbet

Du är sugen på att komma in i resebranschen?

 

Drömmer du om att komma in i och utvecklas i resebranschen så är detta chansen för dig! Vår uppdragsgivare är en av Nordens största affärsresebyråer och vi söker nu dig som brinner för service i toppklass med kunder.

 

Företaget

 Vår uppdragsgivare är en växande och ledande affärsresebyrå i Sverige och Norden som finns i över 90 länder runt om i världen. Affärsresebyrån jobbar med både svenska och andra stora internationella kunder. I och med att vår uppdragsgivare växer finns det mycket goda möjligheter att utvecklas både i Sverige och utomlands. Uppdragsgivaren lägger stor vikt vid att deras medarbetare ska vidareutvecklas internt.

 

Jobbet

 Som affärsresesäljare är dina arbetsredskap olika bokningssystem som du använder för att utföra och sätta samman de resor kunden vill göra med flyg, tåg, hotell, hyrbil mm.

 

Arbetsmomenten är varierande, men du får chansen att ta det från början med enklare uppgifter för att sedan, under vägledning kunna växa in i rollen. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat kul säljteam med 4-6 kollegor vars uppgift är att stötta varandra och ge bästa service till affärsresebyråns företagskunder. Under din väg till en professionell affärsresesäljare kommer du också erbjudas utbildning i bland annat flygbokningssystemet Amadeus. 

 

Om dig

 Vi ser gärna att du har hunnit med att vara ute i arbetslivet något år och fått chansen att jobba med service och kundbemötande - kanske har du prövat på att jobba i butik, kundservice eller i reception. 

 

Vi ser gärna att du är alert, gillar nya utmaningar och har lätt för att lära nytt – om resor, rutiner och bokningssystem.

 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Välkommen med din ansökan och CV till ansok@traveltemp.se

PLACERING

Stockholm, Sverige

ANSTÄLLNING

Heltid, fast månadslön

UPPDRAGSGIVARE

Större affärsresebyrå

KONTAKT

Jan Ogner

jan.ogner@nordicbench.com

+46 733 82 88 44

Affärssäljare.jpg
bottom of page